100 hoodies, 50 petten, 1/2 doos slippers, 15 t-shirts en 2 safari hoedjes...

29-01-2014 20:31

Ongelofelijk. Dat is de bijdrage van Michiel Sluyters van Jumble Textiel Print Promotie in Den Haag. Daar kunnen we mee aankomen bij de Kairaba nursery school. En het gaat nog verder. Een heel enthousiaste Alex Claasen van Claassen Coatings had plannen mee te doen aan de Noordkaap Challenge maar daar kwam een nieuw huis tussendoor. Ze doen mee en gaan ons iedere dag volgen. En ook administratiekantoor RBS BV uit Rijswijk heeft zo'n bijdrage geleverd.

Verder is er nog een jerrycan bijgedragen door Mareen van PEEN styling, en een van Bart en Elies van www.gitaarschooldenhaag.nl en www.eliesvanderlinden.nl.

Indrukwekkend dat zoveel mensen enthousiast zijn en op deze manier een bijdrage willen leveren.

Daarmee hebben we nu een mooi sponsorbedrag en bovendien 25,5 van de 30 benodigde jerrycans benzine gesponsord gekregen. En dan hebben we nog de goodies, kleding en het gereedschap en de uitrusting van onze reis voor de Kairaba Nursery School. Nu alleen nog eens kijken hoe we dat allemaal in de auto mee gaan krijgen.

En vandaag had Babette, de oudste dochter van Aart, haar spreekbeurt op school in groep 5 over onze reis naar Afrika. De auto is op school bewonderd en ze heeft een 8,5 gekregen.